Oscars Cup

Kost

Frukost serveras lördag samt söndag, kvällsmat serveras på lördagskvällen i matsalen. Lunch serveras i matsalen för de som spelar på planerna bredvid Oscarsgymnasiet. För deltagare vid Ernemar och Fredriksbergs IP serveras lunch vid respektive anläggning.

I anmälningsavgiften ingår frukost, lunch samt kvällsmat för lördag samt frukost och lunch på söndagen. Take Away påse till söndag eftermiddag/kväll som kan ätas i bil på hemfärd hem ifrån cupen ingår i anmälningsavgiften.

 Kvällsmat på fredagen vid ankomst går att boka separat men ingår inte i anmälningsavgiften.

Anmälan om avvikande kost skall ske senast en månad innan ankomst.

Boende

Inkvartering av deltagare sker i Oscarsgymnasiet. Samtliga lag inkvarteras i klassrum. Respektive lag ansvarar för slutstädning av boende. Tävlingsledning förbehåller sig rätten att ta ut en avgift på 1500:- ifall slutstädning är kraftigt bristande. Mellan 22:00 – 06:00 på lördag samt fredagskvällen uppmanas ledare att tillgodose att spelarna sover i sina rum och vilar inför kommande matcher.

 Funktionärer kommer vara på plats under lördag samt fredag natt för att ge en trygghet till förläggningen.  Dagtid fredag till söndag kommer funktionär finnas på Oscarsgymnasiet när behov föreligger. Vid ankomst till Oscarsgymnasiet ges information om utrymningsvägar samt samlingsplatser vid brandlarm till respektive lag.

Förbindelser

Transport till/ från Oscarsgymnasiet till Ernemar samt Fredriksbergs IP kan bokas mot en kostnad. Deltagare vid planerna bredvid Oscarsgymnasiet har gångavstånd till sina matcher. Förbindelser inom Oskarshamn stad kan bokas mot avgift. Samtliga bokningar av förbindelser skall vara tillhanda senast 31:e maj och göras via cupens mailadress. Bokning kan ske efter 31:e maj i mån av att lediga fordon finns tillgängliga.

Boende för besökare:

Oskarshamn har många hotell och en camping. Bokning av besökares boende sker direkt till hotell respektive camping. Föräldrar som ej är anmälda som ledare får inte sova på Oscarsgymnasiet.

Våra anläggningar och spelplaner

Oscarsgymnasiet

Oscarsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola i Oskarshamn. I den dagliga verksamhet studerar omkring 900 elever på skolan

Kikebo

Nedanför Oscarsgymnasiet så ligger Kikeboplanerna. Här tränar IFK Oskarshamn när det inte är Cup.

Fredriksberg IP

Fredrikbergs IP ägs och drivs av Rödsle BK som samarbetar med Oscars Cup samt Oskarshamn AIK.

Ernemar IP

Oskarshamn AIKs träningsanläggning. Här har OAIK sin ungdomsverksamhet samt ekonomi.